Napotki udeležencem – Vzpon na Ulovko

Kontrola – diskvalifikacija
Vsak tekmovalec mora imeti elektronski čip pritrjen na sedežno oporo oziroma mesto, o katerem bo obveščen s strani organizatorja ob prejemu elektronskega čipa na dan prireditve. Štartna številka mora biti pritrjena na krmilo kolesa ali na levi bok hrbta kolesarja. Za začetek merjenja časa posameznega tekmovalca oz. čipa, mora vsak tekmovalec obvezno prevoziti čitalno preprogo ob uradnem startu tekmovanja in na letečem startu v Podčelu. V listo rezultatov ne bo uvrščen tisti tekmovalec, ki ne bo imel nameščenega čipa in štartne številke.

Prevoz opreme
Za vse, ki želijo na cilj prinesti opremo bo organiziran prevoz s starta na cilj z vozilom organizatorja. Opremo boste lahko najpozneje 15 minut pred startom oddali organizatorju na prijavni službi pri dvigu startne številke. Organizator za izgubljene predmete ne odgovarja.

Zapora ceste
Zaradi popolne zapore ceste na Ulovko med 17:00 in 18:00 prosimo vse spremljevalce, ki se na cilj nameravajo odpraviti z lastnim vozilom, da se na cilj odpravijo pravočasno. Hkrati jih opozarjamo, da vožnja po cestišču oz. trasi tekmovanja v času zapore ceste NI DOVOLJENA!!! V času tekmovanja na cilju ne bo zagotovljenih posebnih parkirnih mest.